skip to main content

Eergiatakarékos kapcsolók & vezérlők

Az Elkay-ről

Az Elkay energiatakarékos időzítők & kapcsolók egyszerű és költséghatékony megoldást jelentenek az alacsony energiafogyasztás eléréséhez.

A világításnál és más elektromos terhelésnél alkalmazható Elkay idővezérlők nagy választékának köszönhetően nem csak a jelentősen alacsonyabb áramszámla, de a szén-dioxid-kibocsátás nagy mértékű csökkenése is lehetséges.

Karbonlábnyom

A klímaváltozás egy nagyon komoly probléma, amely mindannyiunkát érint. Ma már elsöprő számú tudományos bizonyíték támasztja alá, hogy az üvegházhatású gázok kibocsátása negatív hatással van a világ éghajlati rendszerére.

Carbon footprint

Az energiafogyasztás csökkentésével tehát nem csak pénzt takarítunk meg, de csökkentjük a karbonlábnyomunkat is. Az új Elkay energiatakarékos megoldások költséghatékony és gyakorlati módon járulnak hozzá ehhez a fontos küldetéshez.

A tudományos bizonyítékokra építve, az Egyesült Királyság kormánya elfogadta a klímatörvényt (Climate Change Act 2008), a világ első jogerős, hosszútávú kerettervét a klímaváltozás kezelésesre. A törvény célja, hogy kibocsátáscsökkentési célok kitűzésével elősegítse az alacsony szén-dioxid-kibocsátású gazdaságra való átállást az Egyesült Királyságban.

A törvény megvalósítását energiateljesítményről szóló irányelvekkel szabályozzák, amelyeknek az épületek energiateljesítményének fejlesztésében is kulcsfontosságú szerepük van.

Az új Elkay energiatakarékos termékek széles választéka egyszerű és nagyon hatékony megoldást nyújt építészek, tervezők és kivitelezők számára az energiafogyasztás minimalizálásához a különböző típusú kereskedelmi és ipari környezetekben.

A háztartásokban is alkalmazható Elkay termékek kiváló lehetőséget kínálnak a stílus és funkcionalitás fokozására az otthonokban, miközben jelentősen hozzájárulnak a karbonlábnyom csökkentéséhez.

Nem utolsó szempont pedig, hogy a termékek beépítésének pillanatától kezdve azonnali, jelentős energiamegtakarítás és költségcsökkenés tapasztalható.

Energiavizsgálat

Az Elkay által végzett ingyenes, kötelezettség nélküli energiavizsgálat eredményeként rengeteg vállalatnál jelentős mértékben csökkent az energiafogyasztás és az ezzel járó kiadások is.

Napjainkban a vállalatok nagyobb hangsúlyt fektetnek az energiatakarékosságra mint valaha, hiszen tisztában vannak vele, hogy az energiafogyasztás csökkentése szükségszerű lépés és nem luxus.

But where do you begin? How can you be sure you�re cutting costs not corners? After all you�re in business to make aprofit and cannot afford to cut energy consumption at the expense of running your business.

De hogy kezdjünk neki? Hogyan lehetünk biztosak benne, hogy a kiadásokat szorítjuk vissza és nem a munkát? Végtére is azért üzlet az üzlet, hogy profitot termeljen és az energiafogyasztás visszaszorítása nem mehet ennek a rovására.

Ebben tud az Elkay segítséget nyújtani. Az energiagazdálkodás területén szerzett több évtizedes tapasztalatunk és szakértelmünk lehetővé teszi, hogy a vállalatoknál elvégezett energiavizsgálat során feltérképezzünk minden energiafogyasztással kapcsolatos kiadást.

A vizsgálat elvégzésével nem csak arra tudunk választ adni, hogy a vállalat mely területén tapasztalható energiapazarlás, de gyakorlati lépéseket is ajánlunk ennek megszüntetésére. Ezen kívül pedig kiszámoljuk, hogy pontosan mennyi pénzt és energiát lehet megspórolni az Elkay energiatakarékos termékeinek használatával.

A szolgáltatásunkból már számos első osztályú cég profitált, a megtakarítás mértéke pedig elképesztő.

Konkrét példa erre egy közismert Egyesült Királyságbeli kiskereskedő, aki a hátsótermi világításának szabályozásával 87%-kal csökkentette az áramszámláját. Mindez pedig azért volt lehetséges, mert megvalósította az energiavizsgálat során javasolt intézkedéseinket. Ha szeretne többet megtudni az energiavizsgálatról lépjen velünk kapcsolatba.

Időzitők & kapcsolók

Az Elkay időzítők & kapcsolók termékcsalád egyszerű és nagyon költséghatékony megoldást jelent az alacsony energiafogyasztás eléréséhez. A termékek könnyen beépíthetők a már meglévő épületekbe csakúgy, mint az újonnan épülőkbe.

Timers and Switches

A világításnál és más elektromos terhelésnél alkalmazható idővezérlők nagy választékának, az Energy Sense termékcsaládnak köszönhetően jelentősen alacsonyabb áramszámla és a szén-dioxid-kibocsátás nagymértékű csökkenése érhető el rövid időn belül.

A Columbus pneumatikus időkésleltetéses kapcsolótól kezdve, az intelligens nyomó- és érintőgombos, valamint PIR időzítőkig az Elkay kínálatában számos funkcióval ellátott, stílusos megjelenésű és gyakorlati megoldást nyújtó termékek széles választékát találja.

Kültéri időzítők & kapcsolók

Az energiatakarékosság mostantól a kültéri igények kielégítésére is kiterjeszthető.

A megbízható kültéri időzítők & kapcsolók termékcsaláddal a kültéri és biztonsági világitás, egyéb áramhasználat is időzíthető, például parkolókban vagy kertekben.

Az IP66 besorolású, könnyen felszerelhető termékek házzal, rögzítő csavarokkal, nylon alátétekkel és csavar takarósapkákkal vannak kiegészítve, és megfelelően alkalmazhatók az IP besorolású SWA, M20 kábeltömszelencével vagy ATS rugalmas vezetékrendszerrel.

Legyen szó a stílusos megjelenésű és hosszú élettartamú nyomó- vagy érintőgombos, esetleg PIR időzítőkről, termékeink széles választékából mindenki megtalálja a számára megfelelőt a kültéri energiamegtakarításhoz is.